Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sázka

23. 1. 2010

Tak tohle jsem já.Death the Kid, sedmnáct let. Dívčí idol, nejpopulárnější kluk na škole. Mám tolik kamarádů že je nedokážu spočítat, ale přátele žádné. Dokonce ani lásku. Dlouho jsem jí hledal, a nenacházel, a tak jsem se rozhodl si užívat a poslouchat ty magory ze třídy. Vsázeli jsme se o všechno možné. Na kterou holku ukázali, tu jsem sbalil. Se kterou řekli, s tou jsem se vyspal. A můj život by šel stejným stereotypem dál, kdyby Black Stara nenapadla ta šílenost...

,,Jo Kide, si dobrej. Vážně dobrej, ale... přefiknul bys kluka?" mrknul na mě.

,,Zdvojnásob sázku a jdu do toho," odpověděl jsem, s hlavou hrdě vztyčenou.

,,Okey. Tamten," ukázal na podivína s bílými vlasy které držela čelenka.

,,Jmenuje se Soul Evans. Je mu šestnáct, a jemně řečeno... tady je naprostá nula. Tak si to užij," poplácal mě po rameni.

A tak mi nezbylo než jít, a vyhrát tuhle ubohou sázku. "Ještě dneska ho mám!" Říkal jsem si.

,,Ahoj," oslovil jsem ho a bez ptaní si přisedl k němu.

Znuděně otočil obličej a pak se zrakem vrátil zpět ke knize kterou držel.

,,Co to čteš?" bez hlesu mi ukázal desky.

,,Noruwei no mori? Co je to?"

Chlapec potáhl z cigarety kterou měl v druhé ruce.

,,Chceš ode mě něco?" zeptal se jakoby tušil.

,,Jen zvědavost."

,,Hmm..." zabručel, zvedl se a shrbený pomalým krokem odcházel.

Tenhle bude oříšek. Pan netykavka. No, není první ani poslední. Týden. Dýl mu to nevydrží. O čas se naštěstí nevsázím.

Celou noc jsem přemýšlel o Evansovi a snažil se vykoumat co by na něj mohlo zabrat. Ohromilo mě že zamnou další den přišel sám.

,,Kide, máš dneska po škole čas?"

,,Že váháš," pokusil jsem se o svůdný úsměv, který zabíral na kohokoli.

Soul se ošil, a opustil místnost.

Když skončila poslední hodina, vyběhl jsem před budovu a stepoval na místě dokud Evans nedorazil. Přišel blíž, surově mě namáčkl na stěnu a dlouze políbil. Vůbec jsem nechápal jeho chování a ani reakci mého těla. Jako by bylo normální líbat kluka! Stydím se za to, ale prostě se mi postavil.

,,Ukázka toho, oč přicházíš. Vím o co ti jde Kide," pohladil mě po tváři a druhou rukou stiskl můj naběhlý rozkrok. Zasyčel jsem. On se jen uchechtl, otočil, a zmizel.

Mé myšlení bylo jako opilé. Ne a ne se vzpamatovat z jednoho polibku. Soul Evans mi vířil v hlavě, tam a zpět.

On.

Bílé vlasy, zvláštní čelenky co nosí, jeho oči, úsměv, hlas - tak zhrublý ale zároveň procítěný.

To, co se nemělo stát se stalo. Death the Kid se zamiloval do své oběti. Nejen že je to kluk, ale navíc má úplně první láska. Nebylo východisko. Vůbec mě nenapadalo jak si ho získat, bude si totiž pořád myslet že jde o tu sázku. Proboha! Co dokáže obyčejná pusa?! K neuvěření. Několik dlouhých dní jsem toužil po dalším políbení. Ale on dělal že nežiju. Okázale mě ignoroval. Až jednou, na školním dvoře...

,,Kide pojď sem!"

,,Co potřebuješ Soule?" přiběhl jsem poslušně jako pejsek.

Evans mě chytl za ruku a odtáhl do budovy "na pány".

,,Co tu?"

Neodpověděl, místo toho chytil mou hlavu a zastrčil mi jazyk skoro až do krku. A já se nechal. Konečně mi ukázal nějaké city, a ty já nutně potřebuju.

,,Klekni si," sesul jsem se na kolena.

,,Víš co máš dělat," to nebyla otázka. Byl to rozkaz. Tak jsem mu jako placená štětka stáhl kalhoty.

Začal se smát, položil mi ruku na hlavu a udělal krok zpět. Se stejným úšklebkem si provokativně pomalu kalhoty zase natáhl a zapl.

,,Kide ty jsi nemožnej! Co všechno uděláš abys to vyhrál?!" zněl velmi rozčíleně.

,,Já tě mám rád," vypadlo ze mě, ,,proto jsem to chtěl udělat."

,,Musel bych bejt hodně naivní abych ti to věřil," pronesl chladně a vyběhl z místnosti.

V kleče jsem si položil hlavu do dlaní. Chtělo se mi brečet nad sebou samým. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu... až cestou potkáš Soula Evanse a bezhlavě se zamiluješ. Vyklopýtal jsem z toalet a zamířil zpět na dvůr. Den kolem mě uplynul, ani nevím jak. Po škole na mě čekal Black Star a pokusil se sondovat jak jsem na tom se sázkou.

,,Stare, vzdávám to. Vyhráls."

,,Cože??? To je tak nedosažitelnej?!?"

,,O to nejde. Zamiloval jsem se a kvůli těm stupidním sázkám mi nevěří ani slovo."

,,Vůbec se nedivím! Kdo by chtěl takovýho parchanta?" uculil se Black Star.

,,Kide?" ozval se důvěrně známý hlas z poza kamenného sloupu. Všiml jsem si kouře který odtamtud jde, udělal krok a ten odhalil postavu stojící za ním. Oněměl jsem.

,,Ano Soule?"

,,Na vteřinku," řekl, a prstem pokynul k sobě.

Jen jsem se díval do očí před sebou a čekal co na mě tentokrát vymyslí.

,,Přijď večer ke mě," pronesl.

Nestíhal jsem kulit oči a čelist mi klesla snad až na chodník. Bylo by hloupé tvrdit že nevím kde bydlí. To byla jedna z věcí co mě zajímala a podařila se mi zjistit. Sesbíral jsem svou bradu ze země a odkýval mu to.

,,A teď běž pryč," další kývání.

Připadám si jako osel jdoucí za mrkví...

Dohnal jsem Black Stara s podivným výrazem obličeje.

,,Děje se něco?" ptám se.

,,Nic. Evans je zvláštní co?"

,,O tom mi něco povídej," vyšlo ze mě sklíčeně.

,,Kide, jsi hlupák. Nevidíš to? Dělá ti totéž, co jsi dělal těm zamilovaným bláznům ty! Skáčeš mu na to a až si užije, odkopne tě,"

,,To já přece vím."

,,Tak proč?" nechápal.

,,Víš Kide, nepopírám že jsem ti ho vybral záměrně. Jsem kámoš a nechtěl jsem aby to pro tebe bylo tak drsný, tak jsem zvolil kluka o kterém vím že je gay a miluje tě... Nebo, tak jsem si to myslel. Ale Evans... On se chová jako ty ke svým obětem sázky. No, snad víš do čeho se řítíš."

Dál jsme kráčeli mlčky. Black Star dokonale naboural mou jistotu a sebedůvěru. I tak jsem se rozhodl v osm večer doplazit k němu domů.

,,No to je dost," zavrčel mezi dveřmi a vtáhl mě do bytu.

Jeho ruce se okamžitě rozeběhly po mém těle a to že mi svým jazykem znemožnil odpor ani nepočítám. Odkormidloval mě do ložnice a tam mě hodil na postel. Co ze mě nesvlékl už v přesíni, toho mě zbavil mezi peřinami. Tep mi vyletěl až do nebes, točila se mi hlava a ačkoli na to šel bez zábran a hrozně rychle, byl jsem maximálně vzrušený. Tolik jsem po něm toužil, tak dlouho čekal. A je to tady.

Soul ze sebe serval oblečení. Chvíli si prohlížel mé nahé tělo a ani já nezůstal pozadu. Chtěl jsem se ho dotknout, ale chytl mě za zápěstí a přitlačil k matraci. Potom mé ruce pustil a odkudsi z útrob postele vytáhl lubrikant. Rychlostí maratonce odšrouboval víčko a nechal si do dlaně vytéct značné množství gelu. Působil nadmíru nedočkavě, co nejrychleji si natřel intimní partie a poté promasíroval můj zadní vstup. Jen se olízl když přiložil špičku svého penisu k mému konečníku. Prudce, nešetrně přirazil, vjel mi do střev div mě neroztrhal. Mé tělo odmítalo mít v sobě cizí těleso a křečovitě se bránilo.

,,Povol Kide," zašeptal.

Tak jsem se o to pokusil. Začal ve mě klouzat tam a zpátky. Ze začátku jsem si myslel, že já z toho nebudu nic mít ale mýlil jsem se. Svými pohyby mi dráždil prostatu, tak jsem se neubránil a vzdychal jako dívka. Držel mě za boky a vytrvale přirážel. Poznal jsem když se dostával k orgasmu. Zarýval mi nehty do kůže. Naposledy do mě vjel až po kořen a má střeva naplnilo zvláštní teplo. Ochraptěle vykřikl mé jméno, pak křeč povolila, tak ze mě vytáhl penis a rozvalil se na posteli. Chvíli jsem zůstal ležet, pak jsem se podíval na zmoženého Soula a nenápadně se doškrábal k němu, kde jsem mu položil hlavu na břicho. Oba jsme mlčeli, jako by nebylo co říct. První prolomil ticho on.

,,Nemysli si že spolu teď chodíme, byl to jen sex."

Ta slova mě mrzačila zevnitř. Co mám dělat aby mě chtěl?

,,Proč mi nedáš šanci?"

,,Protože by to akorát bolelo."

,,To ti ještě nikdo neřekl? Láska bolí!" Podíval se mi do očí a rozcuchal mi vlasy.

,,Máš jeden pokus. Udělej podraz a končím s tebou."

,,Soule!" zajíkl jsem se a obtočil paže kolem jeho krku.

Roztáhl nohy a tím pohybem jsem se mu svezl mezi ně. Naše přirození se o sebe otřela a Soul vzdychl. Vpletl mi prsty do vlasů a začal mě líbat. Nebylo to jako předtím, jako ten živočišný chtíč a touha ukojit svůj sexuální pud. Bylo to něžné a zavánělo to romantikou. Hladil mě po zadku, pak ruce vracel zvolna nahoru a šimral mě po páteři. Chytl mi ramena a do ucha zašeptal jak moc to chce. Trochu mě to vyděsilo, nemám s tím žádné zkušenosti a nerad bych mu hned z počátku ublížil. Mazlil jsem se s ním a do mysli si vrýval vůni jeho kůže. Sáhl jsem mu do rozkroku a jemně ho masíroval. V okamžení byl tvrdý jako skála a tichonce sténal. Taková podívaná mě vzrušila na nejvyšší míru. Vylovil jsem gel, vymáčkl ho na prsty a natřel jím Soulův otvor. Pomalu proti mě pohyboval pánví. Mizely v něm, a znovu se objevovaly mé prsty. Vlastně si přinášel rozkoš bez mého zasahování. Chvíli jsem ho nechal, a pak prsty vytáhl. Jak věděl co přijde, třásl se nedočkavostí, stejně jako já. Kroužil jsem okolo jeho dírky penisem, chtěl jsem ho trochu pomučit. Zaregistroval jsem jak se občas pokouší přirazit, a nahnat si mě dovnitř. Když se mu to opět nepodařilo, nespokojeně zamručel. To byl signál. Usmál jsem se, a špičkou zatlačil. Ačkoli jsem nespěchal, vklouzl jsem do něj naráz. Soul zasténal a stiskl prostěradlo pod sebou. Začal jsem se v něm hýbat. Soul mi vycházel vstříc a pohyboval se naproti mě. Byl uvolněný, a nádherně zrudlý v obličeji. Takže očividně nejsem první. To jsem ani nečekal u tak krásného kluka, musel mít stovky nápadníků. Po nějaké chvíli jsme změnili polohu. Soul se přetočil na břicho a já si ho bral zezadu. Zaslechl jsem výkřik rozkoše a Soul zmáčel modré prostěradlo pod sebou svým semenem. Zrychlil jsem, zarážel to do něj co to šlo. ' Takhle zběsile snad nešukaj ani králíci! ' prolétlo mi hlavou. Vyklouzl jsem, otočil Soula na záda, tak aby mě viděl, párkrát zapumpoval tam a zpět a vystříkal se mu přímo na pupík. Pak jsem jen dopadl vedle něj, a objal ho. Prsty jsem si hrál s hmotou na jeho břiše, roztíral jí a pak jsem své prsty nabídl Soulovi k ochutnání. Rozkošnicky je olízl, posadil se, a zavelel k odchodu do sprchy.

Dělali jsme to znovu, a znovu, přestal jsem počítat.

Každopádně se držíme. Jsme spolu a já to tak hodlám nechat. Moje první láska, první milenec a první opravdová bolest.

Je to ono? To co jsem tak zoufale hledal?

Ano.

Nevyhrál jsem sázku, zato jsem postupem času vyhrál něco mnohem důležitějšího.

Důvěru.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

BOMBASTIKOOOOOOOOOOO

(sisi/ctenar, 5. 2. 2011 20:14)

A to sem si myslela že p otý době mě ze světa yaoi už nic neohromí! Tobě se to povedlo! gratuluji.Fakt čučím!Škoda že tu máš tak málo originálek ne¨bo fanfiction an věci které neznám xD já totiž jiné nečtu :( bohužel.

UUUUAAUUU!!!!

(Yume-chan (www.watashinoyume.blog.cz), 25. 5. 2010 14:46)

ty koksoo to bol uplne supeer pribeh!!!I love yaoi and oul Eater!!

super

(kai, 16. 5. 2010 1:31)

Bomba příběh opravdu . velice hezky a dojemní příběch velice se my líbil.mam rad sou eater

No teda

(Haku, 8. 2. 2010 22:27)

Ze vraj kralici-ja z Teba nemozem.

O.o

(Arya, 30. 1. 2010 0:49)

ja lovujeeem soul eater a kida duplom takzeeee 1*

:-)

(bacil, 24. 1. 2010 21:32)

krása

*******

(Naruko, 23. 1. 2010 13:26)

' Takhle zběsile snad nešukaj ani králíci! ' tak tohle mě fakticky rozsekalo XD
yaoi bylo upe nádherný, moc pěkně propracovaný stejně jako příběh ^^ moc se mi to líbilo