Jdi na obsah Jdi na menu
 


Asi takovej pocit...

2. 6. 2013

 

,,Díky Sasuke. Já ... já... já vlastně ani nevím co říct." 

Pokaždý když sem v slzách běžím, pokaždý mám ten pocit, že tohle je poslední lidská bytost, které na mě záleží. Opravdu příšerným způsobem zneužívám jeho dobrotu. Vím že nikdy k nikomu nebyl tak otevřený, nikomu nepomáhal a nikoho nikdy nepodržel tak, jako to dělá pro mě. 
 
,,Já bych věděl. Co třeba mi vysvětlit, co ti zase provedl hm?"
,,To je pořád dokola to samý Sasuke. Prostě se dost často neshodneme. Kde a při čem už je vedlejší."
,,Takže jste se zas pohádali, mám pravdu?"
,,Ne... On Gaara... Víš on má v jistých věcech trochu jiné názory a bez ohledu na to jak se cítím, nebo co mu k tomu říkám, je realizuje."
,,Jaké?"
,,No... K tomu proč jsem od něj utekl dneska bych se pro jistotu nevyjadřoval."
Sasuke vzdychnul a rukama si promnul obličej.
,,Těžko ti nějak poradím, když z tebe ne a ne vylézt o co jde."
,,Víš že si vždycky cením toho co mi říkáš Sasu, ale tohle je ... z docela jiného soudku než hádky o tom, že jde radši ven s kamarády než semnou."
,,Sex?"
Došlo mu to hodně rychle. Prudce jsem zrudnul, takže jsem mu na to nemusel ani odpovědět.
,,Aha."
,,Promiň. Nebudu to rozebírat pokud je ti to proti srsti. Doufal jsem že... že mi třeba poradíš kde dělám chybu a ... promiň."
Bože, takhle trapně jsem se naposledy cítil, když jsme si jako děti dali se Sasukem omylem pusu.
 
,,Naruto kdy se probereš z tý iluze že děláš chyby zrovna ty? A že tě miluje?"
V šoku jsem vytřeštil oči. Vždycky mi optimisticky radil, vždycky se usmál a řekl že bude líp a teď z něj vypadne tohle?
,,Sasuke-"
,,Naruto děláš pro něj první poslední, podřizuješ se jeho vůli a on pro tebe nehne ani malíčkem! To není láska! Využívá tě! Kdy to tý tvý zabedněný kebuli už konečně dojde?!"
Zůstal jsem bez dechu. Slzy se mi nahrnuly do očí a děsil jsem se co mi ještě poví.
Propaloval mě očima, zrychleně dýchal, a na chvíli se odmlčel. Když začal hovořit znovu, bylo to o poznání klidnějším tónem.
,,Omlouvám se. Když jde o tebe ztrácím rozum."
Zavrtěl jsem hlavou. Věděl jsem... tam někde v koutku duše, že má pravdu. 
 
,,Neměl jsem tak vyjet... Ale stojím si za tím co jsem tu ze sebe vychrlil. Proč se s ním nerozejdeš a nenajdeš si někoho kdo si tě bude hýčkat? Někoho kdo tě SKUTEČNĚ miluje, co?"
,,Víš snad o někom takovým? Já teda ne."
,,Vím."
,,A kdo to je? To by mě teda fakt zajímalo!"
Pevně jsem se mu zadíval do očí a on mi pohled opětoval.
,,Počkej... Snad nemyslíš že... že ty bys..."
,,To je to tak velký překvapení? Nikdy tě nenapadlo že vydržím všechny tvoje nálady a nářky jen proto, že tě prostě miluju?"
,,Sasuke přestaň si dělat srandu." 
Snažil jsem se to zahrát do outu. Jestli je tohle vtip, tak blbější jsem ještě neslyšel.
Jen se tiše a smutně zasmál, a pak položil otázku úplně odjinud.
 
,,Tak, co ti to teda Gaara provedl, že to stálo pláč a nutkání přijít se vypovídat ke mně?"
,,Noooo..."
Sasuke zavřel dveře, zatáhl závěsy u okna a posadil se ke mně.
,,Nestyď se. Ode mě už se to dál nedostane. Sám to moc dobře víš."
Začaly mi hlavou létat naprosto živé obrazce toho, co se posledně stalo. Jak se z krásného poklidného milovaní nakonec stal drsný sex a i přes všechny prosby a sténání bolestí Gaara nepřestal, dokud jsem ho neprobral fackou.
,,On prostě... Vůbec nebere ohledy na to, co chci."
,,V posteli?"
,,Takhle jsem to sice nemyslel, ale ano, ani tam."
,,Jen třídím fakta, pokračuj."
,,Prostě... Sakra nekoukej takhle na mě..." červeň se mi opět rozlila v obličeji. Sasuke se postavil, obrátil se ke mně zády a sebral z police míček, se kterým si, stále zády ke mně, začal pohazovat.
 
,,Takže?" řekl.
Byl jsem neskonale vděčný, protože to bylo gesto, co dávalo najevo "poslouchám, ale nesoudím".
,,Když už jsi začal tou postelí...Já chci prostě sex ze kterýho budu mít potěšení, ne modřiny na těle a jizvy na duši."
,,Řekls mu to?"
,,Říkám mu to pokaždé. A když už se mi zdá že to přehání, tak i během... no... v průběhu toho... aktu. Jenže neposlouchá."
,,Aha..."
,,Zrovna nedávno... A budu ti vděčný když se nebudeš dál vyptávat, nebudeš si to představovat a pak to zapomeneš, ale... zrovna nedávno, když mi to připadalo nádherný a měl jsem fakt minutku do toho aby... však víš... semnou třísknul o stěnu a... fuuuu... bylo to hodně drsný. Ještě teď je mi z toho špatně."
,,Co bys chtěl?"
,,Prostě... Si to chci užít! Od toho to je, no ne?"
Sasuke se ke mně obrátil čelem. To co se mu zračilo v očích mě fakticky vyděsilo a přikovalo k posteli, na které jsem seděl.
Nevím proč ale čekal jsem že po mě skočí a bude to totéž, co před nedávnem s Gaarou. Místo toho jen zavrtěl hlavou a pomalu přešel až ke mně.
 
,,Naruto, tak mu to prostě řekni, než k té situaci dojde."
,,Jak... to jako myslíš?"
,,Promluv si s ním o tom - a promiň že to teď vyzní jako z románů Jane Austenové - nad šálkem čaje."
Těžce jsem vzdychl.
,,Pokusím se. Děkuju."
,,No... Není zač."
 
Pak jsem se rozloučil, sebral se, a odešel. Ale za Gaarou jsem nešel. Namířil jsem si to domů, ač se máma opravdu strašně divila, co že jsem se tak najednou rozhodl ukázat, když teď většinu času trávím u Gaary doma.
Vykoupal jsem se, a zalezl do své postele, abych si mohl urovnat myšlenky. Jenže místo toho abych se zaobíral problémem co je mezi mnou a mým milencem, musel jsem neustále myslet na Sasukeho slova, a pak ten krátký, zoufalý a tichý smích. Asi takovej pocit...
 
,,Počkej... Snad nemyslíš že... že ty bys..."
,,To je to tak velký překvapení? Nikdy tě nenapadlo že vydržím všechny tvoje nálady a nářky jen proto, že tě prostě miluju?"
,,Sasuke přestaň si dělat srandu." 
 
Tahle slova a ten sklíčený smích.
Sasuke myslel jsi to vážně? Nebo to prostě zase byl jenom jeden z tvých heců?
Přiznávám, že i tím jsem si prošel. Těmi roky, kdy jsem do něj byl šíleně zamilovaný, ale bál jsem se mu to říct, abych ho neztratil. Pak jsem tomu prostě nechal volný průběh.
 
 
,,Naruto?"
Jako bych ho slyšel i teď, když na něj myslím.
,,Sakra blonďáku, jsi tam?!"
Vyšvihl jsem se z postele a docupital k oknu.
,,Sasuke? Co tu sakra vyvádíš teď v noci?!"
,,Musím ti něco říct! Dřív než si tvá šílená kebule udělá vlastní závěry!"
,,A to?" šeptal jsem ale stejně myslím, že nás muselo být slyšet.
,,Nedělal jsem si srandu. Chci abys to věděl."
,,Srandu z... sakra polez sem, než nás někdo přijde sprdnout!"
Sasuke, skoro až ninjovským umem vyšplhal po hromosvodu k oknu a neuběhla snad ani minuta a stál naproti mě v pokoji.
,,Nedělal jsem si srandu když jsem ti řekl, že vydržím všechny tvoje nálady a nářky proto, že tě miluju."
,,Sasuke..."
,,Já vím že chodíš s Gaarou a kdybys byl opravdu šťastnej, tohle bych nikdy neudělal. Ale ty se pořád trápíš a já už se na to odmítám dívat. Prosím... Nech mě tě učinit šťastným."
 
Povzdychl jsem si a položil mu ruce na ramena. Je to silnější než já, silnější než kterákoli jiná vůle na světě. Vždycky mě to k němu táhlo, jen jsem se za ta léta naučil ty touhy potlačovat. A tak už jsem dál nedumal nad svým osudem, nebo nad tím, co se stane zítra až se rozední. Naklonil jsem se k těm na pohled hebkým rtům a podruhé ve svém životě jsem je políbil, ovšem tentokrát naprosto chtěně. Sasukeho ruce se hnuly, pomalu se přesunuly na má záda a krouživými pohyby mě hladily. Stáli jsme tam, přišlo mi, jako bychom se líbali hodiny. Ve skutečnosti však uběhlo jen pár minut. Nakonec jsem ho pustil, došel zamknout dveře proti případným nečekaným návštěvám a natáhl jsem k němu ruku. Uchopil mě za ní a oba jsme se, pokračujíc v líbání, posadili na mou postel.
 
Lehl si, a já se položil na něj. Vzájemně jsme se hladili a obleční nám velmi rychle začalo překážet. Rozepl jsem Sasukemu knoflíčky u košile, a dlaní přejel po jeho horké, nahé hrudi. Posadil se aby se z košile vysoukal, a pak jí odhodil na zem. Přejel mi rukama přes boky, palci se mi zasekl o lem kalhot. Nepřestával mě líbat a jak se pokládal zpátky, stáhl mě s sebou. Začínalo mi být horko, krev se ve mě vařila ale zároveň to byl... asi takovej pocit, jako když konečně víte, že jste se dostali na místo, na které už od začátku patříte. Klekl jsem si nad ním, přetáhl si triko od pyžama přes hlavu a zadíval se do jeho temných očí. Oběma nám bylo jasné, že to dneska líbáním a mazlením neskončí.
 
Dodal jsem si kuráž a rukou ho začal třít v rozkroku. Uniklo mu vzrušené povzdychnutí a to jak se podemnou napnul byl jasný signál, že by si přál trochu popojet. Usmál jsem se. Neměl jsem ani ponětí, co od Sasukeho v posteli očekávat a popravdě jsem byl trochu rozhozený, že se nechává hýčkat a nesnaží se zaujmout dominantní roli. Začal jsem ho líbat na krku a pohupovat se mu v klínu. Za odměnu jsem dostal velmi vášnivý polibek a klasické klišé v podobě věty; ,,Miluju tě Naruto." A ačkoli jsem to už slyšel od Gaary tolikrát, že by semnou ta slova neměla vůbec nic dělat, tak pronesená Sasukeho tichým tenorem mi rozvibrovala snad každou buňku v těle. Má touha se prohloubila. Posunul jsem se. Rozkročmo nad jeho hrudí jsem se snažil nahnat kyslík do plic a trochu zvolnit tempo. A když už jsem si myslel, že to budu já, kdo bude určovat směr dnešního večera, Sasuke mě vyvedl z omylu. Přes pyžamové kalhoty mi pohladil penis. Zachvělo se mi celé tělo. A nepřestával. Něžně mě hladil přes tenkou látku a když se jeho oči setkaly s mýma, smyslně se olízl. Těžce jsem polknul a říkal si, jestli ho teď napadlo to samé co mě. Ale abych nad ním neklečel jako socha, poslepu jsem sáhl za sebe a rukou nahmatal i jeho rozkrok. Snažil jsem se mu v téhle nemožné poloze oplatit aspoň minimum rozkoše, kterou on dopřával mě - a to jen pouhými dotyky. Ještě jednou si mě přitáhl k sobě aby mě políbil, a pak mi kalhoty stáhl přes boky ke stehnům. Popadal jsem dech a věděl, četl v tom pohledu, co teď přijde. Přesně ve chvíli, kdy mi z kalhot vykoukla hlavička penisu se Sasuke posunul aby se posadil, a zlehka se dotkl naběhlého žaludu svými hedvábnými rty. Zasténal jsem a pak vyjekl leknutím. Tak to nakonec nenechá všechno na mě...
 
Sasuke mě položil na záda, stáhl ze mě kalhoty a odhodil je někam v tom směru, kudy letěly i předchozí kusy oblečení. I když stále v kalhotech, opatrně se mi natiskl do nahého klína a tak jako už dnes tolikrát - opět mě začal hluboce líbat. V hlavě mi pomalu vyvstávala srovnání, ač jsem se jim bránil sebevíc, nešlo je zapřít. Protože tohle... Něco tak elektrizujícího a zároveň cituplného, jsem s Gaarou nikdy nezažil. Jeho jazyk se proplétal s mým a probouzel ve mě nepoznané vášně, zároveň s krátkými a opatrnými pohyby Sasukeho pánve. Snažil jsem se ho stehny natisknout víc k sobě, ale buď můj signál nepochopil, nebo se prostě jen rozhodl, udělat mi radost trochu jinak...
Pomalu ze mě sklouzl, hladil mi trčící penis a líbal mě na hrudi. Věděl jsem že když něco neudělám, klidně mě takhle vydrží mučit i hodiny.
 
,,Sasuke..." snažil jsem se nějakým způsobem vykouzlit něco jako smyslný pohled, ale myslím že jsem spíš vypadal jako pitomec. Každopádně tohle téměř bezeslovné gesto zabralo, a on se na mě opět natiskl, aby mě políbil na krku. Cítil jsem jak mě tam šimrá jazykem a volal jsem všechnu příčetnost zpátky do své hlavy. Konečně se mi jako zázrakem podařilo rozepnout mu knoflíček kalhot a tím pádem pak uvolnit cestu pro svou ruku. Vklouzl jsem mu do kalhot a pohladil ho po hýždi. Svou vděčnost za ten dotyk mi Sasuke projevil spokojeným zamručením. Snažil jsem se mu ty kalhoty stáhnout, ale on se jen zavrtěl abych musel s rukou uhnout. Chňapl mě za stehno, příjemně mě sevřel a pustil. Chytl mě za bok a opět se na mě co nejtěsněji přitiskl.
 
,,Ah... Sa... Sasuke..." byl jsem trochu zoufalý z jeho počínání, nevěděl jsem co mám dělat. Strašně se mi takové zacházení líbilo, ale zároveň jsem se bál, že vlastně nedělám nic pro něj, že mu tu rozkoš nijak neoplácím. V momentě kdy už jsem byl připravený ho obejmout a políbit, se nadzdvihl. Přišlo mi jako by byl stále krůček předemnou, jen o pár sekund. Jako kdyby prostě tušil, kdy to je dost a kdy se hnu...
Ještě mě několikrát políbil na břicho, než jeho hlava sklouzla k mému penisu. Otřel se o něj a přišlo mi, jako by si přivoněl. Trochu jsem se zastyděl. Ano byl jsem vykoupaný a tak ale... Tohle bylo tak strašně intimní, skoro jako bychom byli milenci už delší dobu... Když mi jazykem olízl celý penis od kořene ke špičce a vzal ho do ruky, slastí se mi protočily oči a nahlas jsem vzdychl.
 
,,Naruto?"
Nadzdvihl jsem se a touhou zastřenýma očima vyhledal jeho obličej. S rukou obtočenou kolem mého penisu a ústy těsně nad ním se na mě velmi důvěrně podíval. A pak, aniž by cokoli řekl nebo uhnul pohledem od mých očí, pohltil část mého penisu do úst. Jeho hlava se mi po vztyčeném údu pohybovala nahoru a dolů. Vzdal jsem jakékoli snahy převzít iniciativu. Pro tuto chvíli - On chtěl dávat, a já chtěl brát. Stále tímtéž stejným, klidným tempem oblažoval můj penis. Tu a tam mě pohladil, promnul mi něžně varlata a já jen vzdychal a po nějaké chvilce mu vpletl ruku do vlasů. Hladil jsem ten černý samet a svými zvukovými projevy se mu snažil dát najevo, jak moc je mi teď dobře. Nakonec si mě pouštěl opravdu hluboko do krku, náruživě mě sál a když už nemohl, pomáhal si rukou, aby zase nabral dech a dopřál ústům malou pauzu.
 
Pustil mě, a klekl si nade mě aby mě políbil. Neváhal jsem - jinou příležitost mi nedá. Během líbání jsem oběma rukama nahmatal jeho kalhoty a serval mu je dolů ke kolenům. Slyšel jsem jak se zasmál, snad to ode mě i čekal. Sám si je pak skopl dolů z nohou, a nechal je svému osudu. V tom kolotoči vášně mi ale nedošla malinkatá drobnost. Narozdíl ode mě, který jsem byl v pyžamu, on když přišel, byl úplně normálně oblečený, takže měl logicky pod těmi kalhoty i boxerky. V duchu jsem zaúpěl ale pak se na všechno vykašlal. Chňapl jsem ho za zadek, natiskl si ho do klína a začal se penisem třít o ten jeho, i když přes látku. Jenže tenhle mučitel, místo toho aby udělal co zjevně chci, se ode mě zase odtáhl, a místo toho aby si sundal ty spodky a konečně si mě vzal, se hezky v klidu uvelebil u mého penisu a znovu mě začal kouřit. Začínalo to být k zešílení. Konečně jsem rozumněl tomu, proč mi ten drsný sex tak vadil. Protože tam chyběly všechny ty dotyky. Protože Gaara vždycky jen bral, a nic nedával.
 
,,Bože! Sasuke! Já....!" chytl jsem ho oběma rukama za hlavu snažil jsem se, opravdu moc jsem se snažil nebýt hrubý, ale tělo si dělalo co chtělo a já mu hlavu, ač nechtě, přitlačil do mého klína, div jsem ho nezadusil. Začal jsem se klepat, byl to přesně okamžik, kdy je člověk na hraně, kdy je poslední možnost přestat, a nebo to rychle dokončit. A přesně jak jsem od něj očekával, pustil můj penis z úst.
 
,,Ummm..." zabručel jsem, a cítil jak ta nejprudší vlna odchází.
Usmíval se na mě. Byl to úsměv který říkal, že teď si můžu dělat, co já chci. A tak jsem si ho přitáhl nad sebe a rukou se mu konečně dostal až penisu. Vytáhl jsem mu ho z boxerek ven a třel ho v ruce. 
 
,,Sundej si to... A klekni si k mé hlavě." požádal jsem ho.
Tiše a beze spěchu se zvedl, sundal si boxerky, pak okolo proletěly i obě jeho ponožky a přesně jak jsem ho poprosil, klekl si k mé hlavě. Přímo nad mým obličejem se zhoupl jeho penis. A teď přišel okamžik, kdy musím a hlavně chci vrátit to, co jsem dostal. Začal jsem ho pomalu kouřit. Potom jsem ucítil ruku na zátylku. Předpokládal jsem že proto, aby si Sasuke určil tempo, ale mýlil jsem se. On mi tou rukou prostě jen podpíral hlavu, aby to pro mě nebylo tak namáhavé. Gentleman i v takovýhle okamžik? Nepropadl jsem se náhodou zpátky o pár století? 
 
,,Sasuke!" vykřikl jsem v okamžiku, kdy jsem zaregistroval, kam se přemístila Sasukeho druhá ruka. Ta totiž začala bez upozornění úřadovat v okolí mého konečníku. Prsty mi drážil otvor a já měl co dělat abych stíhal kouřit, dýchat a užívat si té slasti.
,,Naruto pusť mě na chvíli." promluvil poprvé, po opravdu dlouhé době.
Poslechl jsem ho. Netušil jsem co má zalubem dokud se neobrátil hlavou k mému penisu a rozkrokem k mému obličeji. Zaujali jsme polohu 69 a vzájemně se uspokojovali ústy. Sasuke ale po chvíli pustil můj penis a začal mě líbat na stehnech. Tušil jsem... Vlastně se spíš modlil aby udělal to, nad čím teď přemýšlím. 
 
,,Naruto můžu tě... Nevadí když..." jasně jsem zaregistroval jak se mu studem zachvěl hlas, a to i po situaci, kdy jsme si vzájemně dělali dobře pusou.
Okamžik jsem váhal nad tím, jestli to skutečně říct nahlas, ale říkal jsem si, že reakce bude určitě stát za to.
,,Můžeš mě co?"
,,No... v-vy..." v takových rozpacích jsem ho nikdy neviděl. To bylo poprvé co mi připadal prostě a jednoduše ROZTOMILÝ.
,,Můžeš." odsouhlasil jsem mu to abych ho víc netrápil a sevřel čelisti v očekávání.
 
Sasuke se sklonil k mému zadku a chvíli na to jsem v těch citlivých partiích ucítil jeho jazyk. Vzal jsem opět do úst jeho penis. To jak mě lízal a připravoval na své vniknutí mě rozpálilo do běla. Občas jsem ve svém konečníku ucítil i jeho prsty, systematicky je střídal s jazykem. Roztahoval mi půlky od sebe co to šlo, aby se mohl dostat co nejhlouběji.
,,Naruto máš tu po ruce něco... čím ti to usnadním?" zeptal se s úsměvem, zvedl se ze mě a se vztyčeným penisem se posadil naproti mě, na posteli. 
V tu chvíli mi bylo jedno že to vypadá trochu chlívácky, ale otevřel jsem skříňku u postele, po hmatu vytáhl lahvičku s dávkovačem a podal mu jí. Sasuke si vymáčkl trochu gelu do dlaně a potřel si jím svůj naběhlý úd. Potom si mě hezky uložil do středu postele, promazal mi konečník a klekl si ke mně.
 
,,Poslední možnost říct ne."
Jen jsem se usmál a natáhl k němu ruce. Moc dobře věděl, že to gesto znamená "tak už pojď".
Nasadil svůj penis na okraj mého análu a pomalu do mě začal vnikat. Byli jsme tak rozpálení z toho, co tomu předcházelo, že nám tohle spojení moc dlouho netrvalo. Když se do mě dostal celý, trochu mi zdvihl nohy a začal se ve mně pohybovat. Brzy jsme se dostali do celkem udržitelného tempa. Hladili jsme se, líbali a společně se hnali dál. Sasuke mě držel za stehna a tiskl mě k sobě. Pak mě náhle pustil a vyklouzl ze mě. Naprosto beze slov jsem pochopil, co se ode mě těma černýma očima žádá. Klekl jsem si na všechny čtyři, vyšpulil na něj prdelku a čekal, až si mě znovu vezme. Vnikl do mě bez potíží, a začal přirážet v rychlejším tempu, než které jsme udržovali předtím. Sklonil se, svou rukou sjel po mé, a propletl semnou prsty. Líbal mě mezi lopatky a tiše vzdychal mé jméno.
 
Zase to na mě začalo přicházet ale v ten moment ze mě Sasuke opět penis vytáhl, aby  změnil polohu. Posadil se, opřel se o rám postele a pokynul mi k sobě. Tohle jsme s Gaarou nikdy nezkoušeli, takže jsem si nebyl jistý co mám očekávat, ale obavy jsem neměl. Ne, když tu jde o Sasukeho. Stoupl jsem si nad něj a pomalu si dřepl, Sasuke mi pomohl navést svůj penis do mého těla. Rukama mě chytl za stehna, trochu mě nadzdvihl a začal pohybovat pánví. Zaklonil jsem se, opřel se mu o rameno a políbil ho. Tahle poloha mi byla mnohem příjemnější než ta předchozí, protože jsem mu viděl do tváře, a mohl se s ním líbat. Nejdřív do mě pronikal pomalu ale tempo se stále přiostřovalo. Bylo znát že i milovník jako je Sasuke, má určité hranice. Svou pánví jsem mu vycházel vstříc, cítil jsem že tentokrát už mě na vrchol dojít nechá. Sáhl jsem si tedy do rozkroku abych si mohl oblažovat penis, jenže Sasukeho ruka mě předběhla. Citlivě mi objal penis dlaní, a zároveň s přirážením mi honil. Už jsem se nezmohl na žádné vyšší myšlenkové pochody, jen jsem se prostě chtěl nechat udělat. 
 
Od něj.
Od Sasukeho.
 
Ještě několik pohybů v mých útrobách a celé tělo se mi sevřelo přenádhernou slastí. Zakřičel jsem Sasukeho jméno a prudce vzdychal, dokud mě neumlčelo políbení. Cítil jsem jak blažené pocity ustávají, společně s pohybem v mém těle. Jasně jsem cítil, jak se Sasuke uvniř mě udělal. Společně jsme oddychovali, a nakonec se zmožení svalili na postel. Díval se na mě. Beze slov mě hladil, a usmíval se. Přemýšlel jsem jestli čeká, co řeknu. Jestli má strach, že mu zítra oznámím, že to byla chyba nebo-
 
,,Ať se rozhodneš jakkoli, stejně tě budu pořád milovat."
,,Nepotřebuju se rozhodovat. Už mám jasno v tom kdo je člověk, který mě miluje víc než sebe."
Usmál jsem se na něj a snad už po milionté za dnešní noc ho políbil. Chytnul jsem ho za ruku a přitiskl se k němu. Dnes to bylo náročné. Ale později i velmi krásné. Asi takovej pocit...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Několikrát

(IZUMI, 30. 7. 2014 10:21)

Tuhle povídku jsem si přečetla už asi po... Sedmé. Nevím proč, ale strašně se mi libí. Vždycky, za nějakou dobu sem zajdu a najdu si tuhle povídku. Při psaní komentářů jsem vždycky napsala blbě kód, a proto jsem se na to vykašlala. Ale teď už ti ten komentář prostě napsat musím. Toto je opravdu nádherná povídka. Jedna z nejlepších na téma Sasu/Naru. A že já už jich četla jsem na ně totiž děsný uchyl :P. Ostatní povídky jsou také báječné. Tenhle blog patří rozhodně mezi nejvíc navštěvované.

(Viky, 1. 1. 2014 21:00)

Prostě úžasné...přidávám se k děkování. A žádám, prosím, nepřestávej psát.

.

(Nika, 23. 9. 2013 23:25)

Nádherná povídka! Děkuju za ní! :)) Doufám, že se brzy můžu těšit na nějakou další! ^^
Jsi skvělá!

Omlouvám sa, hromadný komentář

(pani_Lucie, 28. 6. 2013 20:56)

Přečteno všechno a naráz od originálních až po definici.Našla sem pár dobrých kousků, ale ten zbytek je prostě výborný, skvělý, vynikající,...a z některých by i Homér padl na zadek. Za 30 roků čtení mně málo co tak chytlo a tu-na mokrých kapesníčků je toho svědkem. Čirou náhodou narazit na takoví diamant, mi určitě vybralo příděl štěstí na 10 let, ale stalo to za to:)

Re: Omlouvám sa, hromadný komentář,

(pani_Lucie, 28. 6. 2013 21:23)

Proto roztetelená na tělíčku, šťastná u srdíčka, přeju si aby Tě Múza budila políbením a s Tebou usínala a ten mizera mozek protestuje a říká "Piš. Piš víc. Piš cokoliv a Piš dloooooooooho! - teda ještě je tam názor, že pár je dobý, 3 sou lepší, ale toho bych si nevšímala:)-

^^

(Katana, 4. 6. 2013 18:09)

Chroninko miluju tě! jsi úžasná úžasná úžasná úžasná úžasná na druhou! :3 nepřestávej psát ^w^

úúžooo ^_^

(terkic, 4. 6. 2013 15:41)

to bylo prostě skvělý :) mělo to příběh a yaoi jako vždy super napsaný, prostě bomba :)

Uuuuuuuua :D

(Nikin, 3. 6. 2013 9:18)

Bože Chrono!! To bylo naprosto úžasný!!!! Wau! Víc takových děl :D
Super super!

Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(Eisha, 3. 6. 2013 0:34)

Oh... Chrono! :3 Ty jsi prostě dokonalá! Jak víš, že miluju Gaaru a nemůžu odolat Tvé povídce "Vzplanutí "? ^^ Zbožňuju, když z něj děláš záporáka :3. To bylo tak dokonalé... Sasuke <3
A ta část: "Sasuke, skoro až ninjovským umem vyšplhal po hromosvodu..." mě totálně dostala :3.
Arigato! :3